HIBAKUSHA 597

HIBAKUSHA 597

Duració: 30 minuts.

Hibakusha (被 爆 者): terme japonès que significa persona bombardejada i amb el qual es designa els supervivents dels bombardejos nuclears civils a les ciutats d'Hiroshima i Nagasaki l'agost del 1945

Hibakusha 597 és la història d'una gran revelació. Dos actrius descobreixen gràcies a un encàrrec teatral, que la història de les seues iaies està directament relacionada amb Elisabeth Eidenbenz i la Maternitat d'Elna. Tot està documentat, amb testimonis reals, cartes, llibres...sembla increïble i és que potser ho és.

Hibakusha 597 es va estrenar el dia 12 de Març al Museu Arqueològic de Castelló dins de l'acte organitzat per Adona't «Mnemòsines, artistes contra l'oblit» en motiu del Dia de la Dona Treballadora.  

 

FITXA ARTÍSTICA


Direcció i interpretació: Laia Porcar i Núria Vizcarro.

Text: Núria Vizcarro.

Col·laboracions: Cristina Edo, Avel·lí Flors, Anna Marzà, Borja Ortiz, Emília, Sergi Salvador i Toni Vizcarro.

Agraïments: Sàlvia, Bruna, Aitana, Mar, Anna, Sara, Roser, Marta, Elena, Rosa, Clara, Marta, Andrea, Elisa, Yolanda i Antonia.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

El registre en esta web implica l'acceptació de la seua Política de Privacitat. Per a qualsevol consulta, modificació o per donar de baixa qualsevol de les dades obtingudes en este lloc podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al mail laravalerateatre@gmail.com

© 2016 by Associació La Ravalera Teatre.

laravalerateatre@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now