RAVALERA ON TOUR!

LA RAVALERA ON TOUR. 

 

La Ravalera On Tour! És una proposta de teatre breu en espais no convencionals. Oferim l’opció d’escollir tres peces de microteatre de les que disposem per ser representades cadascuna en un espai diferent del poble o la ciutat. 

Les tres peces es representaran simultàniament tres vegades en un mateix dia. És a dir, cadascuna de les peces farà tres passis diferents, de manera que l'espectador que ho vulga podrà fer un recorregut per els diferent espais per tal de poder veure tres representacions en un sol dia.

La Ravalera compta amb una àmplia oferta de peces de microteatre fruit de les diverses edicions de la Fira de Teatre Breu que ja ha realitzat. 

La Ravalera on Tour ha demostrat tenir una gran acceptació de públic, ha visitat alguns pobles de la provínica de Castelló com Vilafranca, Onda i Nules. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

El registre en esta web implica l'acceptació de la seua Política de Privacitat. Per a qualsevol consulta, modificació o per donar de baixa qualsevol de les dades obtingudes en este lloc podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al mail laravalerateatre@gmail.com

© 2016 by Associació La Ravalera Teatre.

laravalerateatre@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now